Activitats

Arts Plàstiques- Escola Pau Casals

Activitat dirigida per a nens/es que pretenen treballar tècniques de dibuix, pintura, treballs manuals, etc. La idea principal és que els participants creïn, experimentin i expressin les seves sensibilitats a través del llenguatge plàstic. llegir més

Espai:
Escola Pau Casals
Població:
Rubí
Dates:
Pendent
Preu des de:
1h/set Trimestral (16,50€ /mes)
Matrícula:
Gratuïta
Nascuts entre:
2007 i 2013 (inclosos)

Inscripcions

Descripció

Descripció

En aquesta activitat pretén treballar un gran nombre de disciplines: dibuix, pintura, modelatge, treballs manuals... que s'adapten sempre a l'edat i nivell dels alumnes.
L’objectiu principal és crear un espai on els nens i nenes puguin desenvolupar i enfortir la seva creativitat, sensibilitat i expressió aprenent un llenguatge: el llenguatge plàstic. Els proposarem un camí d'inici en la comprensió del llenguatge artístic i contacte afectiu- reflexiu amb el món de l'art a través d'una modalitat de treball grupal. A partir d'unitats bàsiques del llenguatge plàstic, s'abordaran diferents tècniques utilitzant una àmplia gamma de materials.

Objectius
 • Adquirir coneixements bàsics sobre, dibuix tècnic i artístic, pintura, espai, volum, textura i consistència.
 • Aprendre tècniques bàsiques per als diferents suports.
 • Dibuixar, pintar i modelar amb diferents materials i suports.
 • Millorar les habilitats pròpies de la psicomotricitat fina.
 • Optimitzar els recursos utilitzats, aprendre a reciclar, conscienciar-se dels desfets que produïm i del dany que estos suposen a l'entorn.
 • Fomentar la cooperació i l'autonomia com a metodologia de treball.
 • Millorar l'autocrítica utilitzant com a mitjà la reflexió.

Més informació

Metodologia

L'activitat que plantegem es caracteritza per una metodologia activa i participativa. Quan és necessari es guia els alumnes pas a pas instruint-los sobre les tècniques més adequades i dotant-los les eines més adequades, però procurant motivar-los perquè resolguin per si sols els seus dubtes. La tasca ha de realitzar-se per mitjà de descobriment guiat per a estimular tant la curiositat com la creativitat. S'alternen el treball individual i el treball en equip. En aquest últim els alumnes comparteixen idees, responsabilitats i resultats. Les activitats a través de les quals anirem aconseguint els objectius del taller són principalment:
 • Exercicis senzills amb materials habituals per a potenciar la creativitat i facilitar l'assimilació de conceptes bàsics.
 • Confecció de materials i joguets aprofitant el que aprèn.
Material

Pintures (Ceres, tempera, guix, aquarel•les, llapis i rotuladors), suport de pintura (paper, cartolina i cartró), pastes per moldejar (fang i plastilina), pinzells i eines (tisores, cordills, espàtules i esponges).

Documentació

  Dubtes?

  contacta amb nosaltres

   

  D'acord amb el que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), us informem que les dades consignades en aquests camps seran incorporades al fitxer GESTOR D'EXPEDIENTS, creat per l'Empresa Teampartners SL amb la finalitat de gestionar la vostra sol·licitud, així com mantenir-vos informats sobre els serveis que puguin ser d'interès. Amb l'acceptació d'aquest permís atorgueu el vostre consentiment al tractament de les dades. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la Llei, us podreu adreçar a Teampartners, presencialment, o per correu ordinari indicant 'Ref. Protecció de dades' o bé per correu electrònic a teampartners@teampartners.net