Activitats

Bàsquet-Santa Isabel 22-23

Activitat per practicar bàsquet de competició amb un objectiu principalment formatiu. La inscripció inclou la participació en la competició escolar dels dissabtes entre els centres escolars del municipi. llegir més

Espai:
Escola Santa Isabel (Liceu Politècnic)
Població:
Sant Cugat del Vallès
Dates:
Curs 22-23
Nascuts entre:
2011 i 2014 (inclosos)

Inscripcions

Bàsquet-Santa Isabel 22-23

Dilluns i dimecres (de 3r a 6è de primària)

Data inici

19/09/2022

Data fi

20/06/2023

Nascuts entre

2011 i 2014

Activitat de dilluns i dimecres de 17.00h a 18.15h. Activitat oberta per nens i nenes de 3r a 6è de primària. Es prega puntualitat en l'entrada i recollida dels infants. Els nens i nenes hauran de venir amb roba esportiva i calçat adequat.

Descripció

Descripció

Activitat dirigida de dues sessions setmanals per a nens/es on podran aprendre i practicar un esport de competició amb un objectiu principalment formatiu. Les edats s'estructuren en categories, que estan relacionades amb els cicles educatius. La inscripció inclou la participació en la competició escolar dels dissabtes entre els centres escolars del municipi.

Objectius
  • Aprendre les tècniques i tàctiques bàsiques d’aquest esport. 
  • Conèixer les normes bàsiques de l’esport del bàsquet.
  • Aprendre a competir i a gestionar les emocions.
  • Fomentar la pràctica d'aquest esport. 
Per donar-te de baixa de l'activitat s'ha de fer mitjançant el correu electrònic santaisabel@teamparnets.net abans del 25 del mes en curs per donar-te de baixa pel mes següent:

Més informació

Documentació

Dubtes?

contacta amb nosaltres

 

D'acord amb el que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), us informem que les dades consignades en aquests camps seran incorporades al fitxer GESTOR D'EXPEDIENTS, creat per l'Empresa Teampartners SL amb la finalitat de gestionar la vostra sol·licitud, així com mantenir-vos informats sobre els serveis que puguin ser d'interès. Amb l'acceptació d'aquest permís atorgueu el vostre consentiment al tractament de les dades. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la Llei, us podreu adreçar a Teampartners, presencialment, o per correu ordinari indicant 'Ref. Protecció de dades' o bé per correu electrònic a teampartners@teampartners.net