Activitats

Campus Generacional

Un campus generacional on poden participar infants, adults i gent gran llegir més

Espai:
OMET
Població:
Sant Cugat del Vallès
Dates:
Pendent
Preu des de:
5 € - Dinar 15 d'abril
Matrícula:
Gratuïta
Nascuts entre:
2007 i 2001 (inclosos)

Inscripcions

Descripció

Descripció

Un any més l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) oferim als infants de P3 a 6è de primària, la possibilitat de participar i gaudir dels Campus Esportius i lúdics de Pasqua.

Atenció! Enguany NO PARTICIPEN SOLS, poden venir acompanyats de familiars o amics (adults i gent gran). Un campus destinat a la interacció entre diferents franges d’edat.

Sota el fil conductor CRACKS GENERATION, hem preparat diferents activitats generacionals en un format d’equip mixta (infants + adult o gent gran), perquè tots junts visquin una experiència inoblidable.

ÚNIC TORN
Del 15 al 18 d’abril.

HORARI: 
Matí: 9h a 13h
Migdia: 9h a 15h
Tot el dia: 9h a 17h

LLOC
Escola Joan Maragall (Carrer Passeig de la Creu,1-5)

DESTINATARIS
Per a nens i nenes de P3 a 6è de primària. Adults i gent gran.

SERVEIS
 • Acollida gratuïta: de 8.00 a 9:00 h i de 17:00 a 18:00h
 • Dinar: cuina pròpia. Els acompanyants tindran l’opció de quedar-se a dinar amb els infants (cost del servei 5€) 
 • Samarreta identificativa: Regalem una samarreta per tots els infants. Els acompanyants tindran l’opció de sol·licitar-ne una. (cost 5€)

Més informació

OBJECTIUS GENERALS

 1. Fomentar la mobilitat i l'activitat física.
 2. Treballar les habilitats motrius, cognitives i sensorials a través del joc.
 3. Fomentar el vessant relacional entre generacions.
 4. Reforçar valors tals com la companyonia, el treball en equip i el respecte.
 5. Compartir les emocions i estats d'ànim de forma lliure i respectuosa.

Barrejar les edats dels participants va lligat a la intenció de cenyir-nos al fil conductor del Campus, on les diferents generacions interactuaran i a on cadascú aportarà el seu granet de sorra per arribar a un fi comú tot cooperant i jugant.

 • Les persones grans aportaran l'experiència de tota una vida, el seny, el control, la relativitat, la saviesa...
 • Les persones adultes aportaran seguretat, iniciativa, la capacitat de la presa de decisions, l'afany...
 • I els infants aportaran  l'espontaneïtat, la vitalitat, l'energia, la diversió, la innocència, l'alegria...
D'aquesta barreja en sortirà tothom beneficiat perquè cada generació té coses per aportar, per ensenyar, per compartir, per experimentar... Junts, aprendrem els uns dels altres fent que s'apropin les franges d'edat i les diferents maneres de veure i entendre el món.

ESTRUCTURA

Aquest Campus s’emmarca en un format de treball cooperatiu, d'equips, on aquets hauran d'anar fent cada dia una sèrie de proves de diferent índole.
 1. Per això s'hauran de formar equips mixtes barrejant les edats de tots els participants.
 2. Aquests equips estaran formats per 4 o 5 persones i en cadascún haurà d'haver-hi un adult o persona gran que pot ser familiar o no. Aquesta persona pot ser un pare, mare, tieta, tiet, àvia o avi.
 3. Una vegada tinguem tots els inscrits es formaran els equips.
 4. Per assegurar que qualsevol infant pugui participar en aquest Campus, concretament aquells que no disposin de cap familiar que pugui venir, han de saber que es podran inscriure igualment, doncs en el seu equip tindrà un adult o persona gran posada per l'organització.
 5. En el cas que detectem que no hi ha un número mínim de participació adulta, obrirem la inscripció als adults i gent gran que vulguin participar encara que no tinguin cap familiar infant inscrit. A l'hora de confeccionar els equips de 4 o 5 membres (4 infants i un adult, o 3 infants i un adult) ja els ubicarem.
 6. Només l’infant pagarà matrícula per participar en aquest Campus. Els adults participaran sense cost. Això sí, hauran de formalitzar la inscripció igualment. Seran jugadors/acompanyants.
 7. Els adults (jugadors/acompanyants) no estan obligats a participar tots els dies. Hi haurà flexibilitat. Per tant cada dia poden ser persones diferents. Ara bé, també s'hauran d'inscriure prèviament.
 8. La participació a les proves del "CRACKS GENERATION" serà dins de la franja de matí. Quan sigui l'hora de dinar, els adults tenen la possibilitat de marxar i acabar aquí la seva jornada o bé, anar a dinar amb els nens i les nenes. En aquest cas, hauran d'abonar el servei de menjador.
 9. Les proves del "CRACKS GENERATION" s’emmarquen dins d'uns paràmetres de "competició controlada" on els equips aniran obtenint diferents puntuacions.

Documentació

  Dubtes?

  contacta amb nosaltres

   

  D'acord amb el que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), us informem que les dades consignades en aquests camps seran incorporades al fitxer GESTOR D'EXPEDIENTS, creat per l'Empresa Teampartners SL amb la finalitat de gestionar la vostra sol·licitud, així com mantenir-vos informats sobre els serveis que puguin ser d'interès. Amb l'acceptació d'aquest permís atorgueu el vostre consentiment al tractament de les dades. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la Llei, us podreu adreçar a Teampartners, presencialment, o per correu ordinari indicant 'Ref. Protecció de dades' o bé per correu electrònic a teampartners@teampartners.net