Activitats

Campus Multiesportiu SETEMBRE 2020

És una activitat adreçada als nens i nenes que vulguin practicar tot tipus d’esports sense una especialització determinada i amb una connotació lúdica i recreativa. Esports col·lectius i individuals, altres més minoritaris, piscina, jocs, activitats als parcs urbans i al medi natural i tallers. llegir més

Espai:
Escola Joan Maragall/ZEM Rbla del Celler
Població:
Sant Cugat del Vallès
Dates:
Del 31 d'agost al 10 de setembre
Nascuts entre:
2008 i 2016 (inclosos)

Inscripcions

Campus Multiesportiu SETEMBRE 2020

1r torn - 31 d'agost al 4 de setembre

Data inici

31/08/2020

Data fi

04/09/2020

Nascuts entre

2008 i 2016

A continuació introduiràs les dades per procedir la inscripció del torn escollit. Recordem: Es prega puntualitat en l'entrada i recollida dels infants. Aquests hauran de venir amb roba esportiva i calçat adequat.

Descripció

Descripció

Campus organitzat per l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès mitjançant l’OMET (Oficina Municipal d’Esport per a Tothom) i Teampartners.

A continuació es descriuen els torns, horaris i serveis del campus:

Torns:
 • De 31 d'agost al 4 de setembre
 • Del 7 al 10 de setembre 
Horaris de l’activitat:
 • Mati: 9.00 a 13.00h
 • Tot el dia: 9.00 a 17.00h
*Places reservades per a infants amb discapacitat. En el moment de formalitzar la inscripció cal portar l’informe de valoració del CAD i/o informe mèdic.

Altres serveis:
 • Servei d’acollida: de 8.00 a 9.00h i de 13.00 a 14.00h. De 17.00 a 18.00h (gratuït)
 • Samarretes: a tots els infants i joves participants se’ls regalarà una o vàries samarretes (segons els torns contractats) identificatives d’aquests Campus esportius d’estiu.
 • Servei d'autocar: per desplaçaments llargs de dins del municipi (inclòs a la quota).

Més informació

Inscripcions: 
  • ONLINE
  • Presencial, de dilluns a dijous de 10 a 13 h i de 17 a 20 h i divendres de 10 a 13 h i de 16 a 19 h a l’Oficina Municipal d’Esport per a Tothom Tel. 93 565 70 99. Passatge Baró de Coubertin, 5,  Sant Cugat del Vallès.
- En el cas de famílies nombroses o monoparentals, cal acreditar-ho amb la fotocòpia del carnet corresponent per accedir al 20% de descompte.
Informe mèdic en el cas que necessitin atenció especial, on s'especifiquin les indicacions del facultatiu.
- És necessari contestar l'enquesta prevenció del COVID sinó no es podrà acceptar la inscripció. Cal adjuntar-la en l'apartat de documentació del vostre perfil. És necessari omplir l'enquesta per cada fill/a.
Número de targeta sanitària de la Seguretat Social o Mútua mèdica vigent.
- Per a l'opció del pagament fraccionat, la inscripció s'ha de fer presencialment a l'OMET i cal portar el número de compte.

Documentació

Dubtes?

contacta amb nosaltres

 

D'acord amb el que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), us informem que les dades consignades en aquests camps seran incorporades al fitxer GESTOR D'EXPEDIENTS, creat per l'Empresa Teampartners SL amb la finalitat de gestionar la vostra sol·licitud, així com mantenir-vos informats sobre els serveis que puguin ser d'interès. Amb l'acceptació d'aquest permís atorgueu el vostre consentiment al tractament de les dades. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la Llei, us podreu adreçar a Teampartners, presencialment, o per correu ordinari indicant 'Ref. Protecció de dades' o bé per correu electrònic a teampartners@teampartners.net