Activitats

Campus Multiesportiu Setembre 2021

Esports col·lectius, individuals i amb implements, esports minoritaris, tradicionals, adaptats, psicomotricitat per als més petits, piscina, jocs, activitats al medi natural i tallers. llegir més

Espai:
ZEM Rbla del Celler/Escola Joan Maragall
Població:
Sant Cugat del Vallès
Dates:
Del 30 d'agost al 10 de setembre
Nascuts entre:
2009 i 2017 (inclosos)

Inscripcions

Campus Multiesportiu Setembre 2021

1r torn - 30 d'agost al 3 de setembre

Data inici

30/08/2021

Data fi

03/09/2021

Nascuts entre

2009 i 2017

A continuació introduiràs les dades per procedir la inscripció del torn escollit. Recordem: Es prega puntualitat en l'entrada i recollida dels infants. Aquests hauran de venir amb roba esportiva i calçat adequat.

Descripció

Descripció

Campus organitzat per l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès mitjançant l’OMET (Oficina Municipal d’Esport per a Tothom) i Teampartners.

A continuació es descriuen els torns, horaris i serveis del campus:

Torns:
 • De 30 d'agost al 3 de setembre
 • Del 6 al 10 de setembre 
Horaris de l’activitat:
 • Mati: 9.00 a 13.00h
 • Tot el dia: 9.00 a 17.00h
*Places reservades per a infants amb discapacitat. En el moment de formalitzar la inscripció cal portar l’informe de valoració del CAD i/o informe mèdic.

Altres serveis:
 • Servei d’acollida: de 8.00 a 9.00h i de 13.00 a 14.00h. De 17.00 a 18.00h (gratuït)
 • Samarretes: a tots els infants i joves participants se’ls regalarà una o vàries samarretes (segons els torns contractats) identificatives d’aquests Campus esportius d’estiu.

Més informació

Inscripcions: 
  • ONLINE
  • Presencial, de dilluns a dijous de 10 a 13 h i de 17 a 20 h i divendres de 10 a 13 h i de 16 a 19 h a l’Oficina Municipal d’Esport per a Tothom Tel. 93 565 70 99. Passatge Baró de Coubertin, 5,  Sant Cugat del Vallès.
- En el cas de famílies nombroses o monoparentals, cal acreditar-ho amb la fotocòpia del carnet corresponent per accedir al 20% de descompte.
Informe mèdic en el cas que necessitin atenció especial, on s'especifiquin les indicacions del facultatiu.
- Es recomana descarregar-se i omplir  l'enquesta del COVID ja que PROCICAT podria ser que ens ho demanés tot i que estem pendents dels canvis de normativa envers la covid19. Podeu adjuntar el document firmat en l'apartat de documentació del vostre perfil o entregar-ho en paper a l'inici del campus.
Número de targeta sanitària de la Seguretat Social o Mútua mèdica vigent.
- Per a l'opció del pagament fraccionat, la inscripció s'ha de fer presencialment a l'OMET i cal portar el número de compte.

Mesures de protecció i prevenció generals
 • Cadascún dels Campus tindrà un/a responsable de seguretat i  higiene amb formació en l’àmbit de la salut i la protecció de tot l’equip.
 • Organització a cada Campus per grups de convivència fins a 10  participants amb el mateix tècnic o tècnica responsable.
 • Protocols específics per garantir les distàncies de seguretat.
 • Protocols específics d’higiene i rentat sistemàtic de mans.
 • Places i aforaments limitats.
 • Protocols específics de neteja i desinfecció d’espais i material.
 • L’ús de mascareta es determinarà en les situacions que es creguin necessàries. 


Documentació

Dubtes?

contacta amb nosaltres

 

D'acord amb el que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), us informem que les dades consignades en aquests camps seran incorporades al fitxer GESTOR D'EXPEDIENTS, creat per l'Empresa Teampartners SL amb la finalitat de gestionar la vostra sol·licitud, així com mantenir-vos informats sobre els serveis que puguin ser d'interès. Amb l'acceptació d'aquest permís atorgueu el vostre consentiment al tractament de les dades. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la Llei, us podreu adreçar a Teampartners, presencialment, o per correu ordinari indicant 'Ref. Protecció de dades' o bé per correu electrònic a teampartners@teampartners.net