Activitats

Campus OMET Atletisme Estiu 2022

Els infants inscrits en aquest campus aprendran la base de les diferents disciplines que conformen l’atletisme, sempre sota el vessant lúdic i recreatiu. Es combinaran també amb altres activitats com jocs d’aigua, curset de natació, experiències amb atletes d’elit convidats i sortides dins del municipi aprofitant el medi natural i parcs urbans. llegir més

Espai:
IES Angeleta Ferrer
Població:
Sant Cugat del Vallès
Dates:
Del 27 de juny al 29 de juliol (5 torns)
Nascuts entre:
2008 i 2014 (inclosos)

Inscripcions

Campus OMET Atletisme Estiu 2022

1r torn - 27 de juny al 1 de juliol

Data inici

27/06/2022

Data fi

01/07/2022

Nascuts entre

2008 i 2014

A continuació introduiràs les dades per procedir la inscripció del torn escollit. Recordem: Es prega puntualitat en l'entrada i recollida dels infants. Aquests hauran de venir amb roba esportiva i calçat adequat.

Descripció

Descripció

Campus organitzat per l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès mitjançant l’OMET (Oficina Municipal d’Esport per a Tothom) i Teampartners.

A continuació es descriuen els torns, horaris i serveis del campus:

Torns:
 • De 27 de juny al 1 de juliol (29 de juny FESTIU)
 • Del 4 al 8 de juliol 
 • Del 11 al 15 de juliol
 • Del 18 al 22 de juliol
 • Del 25 al 29 de juliol
Horaris de l’activitat:
 • Matí: de 9.00 a 13.00 h
*Places reservades per a infants amb discapacitat. En el moment de formalitzar la inscripció cal portar l’informe de valoració del CAD i/o informe mèdic.

Altres serveis:
 • Servei d’acollida: de 8.00 a 9.00 h i de 13.00 a 14.00 h (gratuïta, no cal inscripció prèvia)
 • Servei d'autocar: per desplaçaments llargs de dins del municipi (inclòs a la quota)
 • Samarretes: a tots els infants i joves participants se’ls regalarà una o vàries samarretes (segons els torns contractats identificatives d’aquests Campus esportius d’estiu.

Més informació

Inscripcions: 
  • ONLINE
  • Presencial, de dilluns a dijous de 10 a 13 h i de 17 a 20 h i divendres de 10 a 13 h i de 16 a 19 h a l’Oficina Municipal d’Esport per a Tothom Tel. 93 565 70 99. Passatge Baró de Coubertin, 5,  Sant Cugat del Vallès.
- Devolucions: Un cop feta la inscripció, només es retornarà l’import abonat per causes mèdiques justificades (excepte el 10% en concepte de despeses d’administració)
- En el cas de famílies nombroses o monoparentals, cal acreditar-ho amb la fotocòpia del carnet corresponent per accedir al 20% de descompte.
Informe mèdic en el cas que necessitin atenció especial, on s'especifiquin les indicacions del facultatiu.
Número de targeta sanitària de la Seguretat Social o Mútua mèdica vigent.
- Per a l'opció del pagament fraccionat, la inscripció s'ha de fer presencialment a l'OMET i cal portar el número de compte.

Documentació

Dubtes?

contacta amb nosaltres

 

D'acord amb el que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), us informem que les dades consignades en aquests camps seran incorporades al fitxer GESTOR D'EXPEDIENTS, creat per l'Empresa Teampartners SL amb la finalitat de gestionar la vostra sol·licitud, així com mantenir-vos informats sobre els serveis que puguin ser d'interès. Amb l'acceptació d'aquest permís atorgueu el vostre consentiment al tractament de les dades. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la Llei, us podreu adreçar a Teampartners, presencialment, o per correu ordinari indicant 'Ref. Protecció de dades' o bé per correu electrònic a teampartners@teampartners.net