Activitats

Campus OMET Multiesportiu Setembre 2022

Esports col·lectius, individuals i amb implements, esports minoritaris, tradicionals, adaptats, psicomotricitat per als més petits, piscina, jocs, activitats al medi natural i tallers. llegir més

Espai:
ZEM Rambla del Celler
Població:
Sant Cugat del Vallès
Dates:
Del 29 d'agost al 2 de setembre
Nascuts entre:
2010 i 2018 (inclosos)

Inscripcions

Campus OMET Multiesportiu Setembre 2022

1r torn - 29 d'agost al 2 de setembre

Data inici

29/08/2022

Data fi

02/09/2022

Nascuts entre

2010 i 2018

A continuació introduiràs les dades per procedir la inscripció del torn escollit. Recordem: Es prega puntualitat en l'entrada i recollida dels infants. Aquests hauran de venir amb roba esportiva i calçat adequat.

Descripció

Descripció

Campus organitzat per l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès mitjançant l’OMET (Oficina Municipal d’Esport per a Tothom) i Teampartners.

A continuació es descriuen els torns, horaris i serveis del campus:

Torns:
  • De 29 d'agost al 2 de setembre
Horaris de l’activitat:
  • Mati: 9.00 a 13.00h
  • Tot el dia: 9.00 a 17.00h
*Places reservades per a infants amb discapacitat. En el moment de formalitzar la inscripció cal portar l’informe de valoració del CAD i/o informe mèdic.

Altres serveis:
  • Servei d’acollida: de 8.00 a 9.00h i de 13.00 a 14.00h. De 17.00 a 18.00h (gratuït)
  • Samarretes: a tots els infants i joves participants se’ls regalarà una o vàries samarretes (segons els torns contractats) identificatives d’aquests Campus esportius d’estiu.

Més informació

Inscripcions: 
    • ONLINE
    • Presencial, de dilluns a dijous de 10 a 13 h i de 17 a 20 h i divendres de 10 a 13 h i de 16 a 19 h a l’Oficina Municipal d’Esport per a Tothom Tel. 93 565 70 99. Passatge Baró de Coubertin, 5,  Sant Cugat del Vallès.
- Devolucions: Un cop feta la inscripció, només es retornarà l’import abonat per causes mèdiques justificades (excepte el 10% en concepte de despeses d’administració).
- En el cas de famílies nombroses o monoparentals, cal acreditar-ho amb la fotocòpia del carnet corresponent per accedir al 20% de descompte.
Informe mèdic en el cas que necessitin atenció especial, on s'especifiquin les indicacions del facultatiu.
Número de targeta sanitària de la Seguretat Social o Mútua mèdica vigent.
- Per a l'opció del pagament fraccionat, la inscripció s'ha de fer presencialment a l'OMET i cal portar el número de compte.

Documentació

Dubtes?

contacta amb nosaltres

 

D'acord amb el que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), us informem que les dades consignades en aquests camps seran incorporades al fitxer GESTOR D'EXPEDIENTS, creat per l'Empresa Teampartners SL amb la finalitat de gestionar la vostra sol·licitud, així com mantenir-vos informats sobre els serveis que puguin ser d'interès. Amb l'acceptació d'aquest permís atorgueu el vostre consentiment al tractament de les dades. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la Llei, us podreu adreçar a Teampartners, presencialment, o per correu ordinari indicant 'Ref. Protecció de dades' o bé per correu electrònic a teampartners@teampartners.net