Activitats

Campus Nadal OMET 2018

Un any més l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) oferim als infants de P3 a 6è de primària, la possibilitat de participar i gaudir dels Campus Esportius i lúdics de Nadal. Hem preparat un munt d'activitats perquè el més petits de la casa passin uns dies fantàstics plens de diversió, fent esport, amics i amigues. Enguany el fil conductor serà Tu ets l’estrella. llegir més

Espai:
Escola Turó de Can Mates
Població:
Sant Cugat del Vallès
Dates:
Pendent
Nascuts entre:
2007 i 2016 (inclosos)

Inscripcions

Descripció

Descripció

Un any més l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) oferim als infants de P3 a 6è de primària, la possibilitat de participar i gaudir dels Campus Esportius i lúdics de Nadal.
Hem preparat un munt d'activitats perquè el més petits de la casa passin uns dies fantàstics plens de diversió, fent esport, amics i amigues.
Enguany el fil conductor serà Tu ets l’estrella.
1r torn:
24,27 i 28 de desembre de 2018
2n Torn
31, 2, 3 i 4 de gener de 2019

HORARI:
Matí: 9h a 13h
Migdia: 9h a 15h
Tot el dia: 9h a 17h

(Servei d'acollida GRATUÏT): de 8.00 a 9:00 h i de 17:00 a 18:00 h
LLOC: Escola Turó de Can Mates (Carrer Josep Irla, 50)
DESTINATARIS: Per a nens i nenes de P3 a 6è de primària.
Regalem una samarreta per tots/es els/les participants!
Guia tallatge:
Talles          Ample         Llarg
3-4               38cm          45cm
5-6               40,5cm       50cm
7-8               43cm          55cm  
9-11             46cm          60cm
12-13           48,5cm       65cm  
14-15           53,5cm       72cm

Més informació

EN QUÈ CONSISTEIX EL CAMPUS?
Tu ets l’estrella, serà el fil conductor a partir del qual relacionarem els continguts i aprenentatges mitjançant propostes de treball cooperatiu, amb activitats que s'adaptaran a les diferents necessitats maduratives de cada grup d'edat.
Per els infants de P3, P4 i P5 es farà un format basat en l'experimentació i la descoberta i es potenciarà el treball motriu i sensorial a través del descobriment guiat al voltant  de les estrelles.
La resta de participants, infants de 1r a 6è treballaran en un format cooperatiu (tots barrejats) en el context d’esport i aventura. En alguns casos, segons l'activitat, els de P5 s'uniran al grup dels grans. I en el cas que les inscripcions ho permetin es realitzaran 3 grups d’activitat: p3 i p4, p5 i 1r i de 2n a 6è.
Per aquest grup d’edat es proposaran diferents experiencies ,reptes i activitats que hauran d’assolir, tot descobrint en quina àmbit són l’estrella:
L’estrella esportista, l’estrella cooperativa, l’estrella de la memòria, l’estrella de l’equip, l’estrella orientada, l’estrella de la investigació i l’estrella de casa.

Atenció!!! Aquest Nadal l’estrella ets tu! Vine i gaudeix

Documentació

Dubtes?

contacta amb nosaltres

 

D'acord amb el que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), us informem que les dades consignades en aquests camps seran incorporades al fitxer GESTOR D'EXPEDIENTS, creat per l'Empresa Teampartners SL amb la finalitat de gestionar la vostra sol·licitud, així com mantenir-vos informats sobre els serveis que puguin ser d'interès. Amb l'acceptació d'aquest permís atorgueu el vostre consentiment al tractament de les dades. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la Llei, us podreu adreçar a Teampartners, presencialment, o per correu ordinari indicant 'Ref. Protecció de dades' o bé per correu electrònic a teampartners@teampartners.net