Activitats

Dibuix artístic-Santa Isabel 22-23

Educar la vista començant a estudiar les formes esquemàtiques dels objectes quotidians al nostre abast, fent ús de diferents tècniques pictòriques (grafit, tècniques humides o tècniques seques), el tipus de traç o l'ús de les llums i les ombres. llegir més

Espai:
Escola Santa Isabel (Liceu Politècnic)
Població:
Sant Cugat del Vallès
Dates:
Curs 22-23
Nascuts entre:
2011 i 2014 (inclosos)

Inscripcions

Descripció

Descripció

Educar la vista començant a estudiar les formes esquemàtiques dels objectes quotidians al nostre abast, fent ús de diferents tècniques pictòriques (grafit, tècniques humides o tècniques seques), el tipus de traç o l'ús de les llums i les ombres. Aprendrem a simplificar allò que volem dibuixar a partir de les formes geomètriques, practicarem el retrat, l'autoretrat, coneixerem trucs per dibuixar animals i paisatges.

Objectius
  • Acompanyar als alumnes en el seu desenvolupament cognitiu i psicomotriu a través de l’observació i la representació mitjançant el dibuix.
  • Afavorir valors com l’empatia, la creativitat o la lliure expressió.
Per donar-te de baixa de l'activitat s'ha de fer mitjançant el correu electrònic ahernandez@teamparnets.net abans del 25 del mes en curs per donar-te de baixa pel mes següent:

Més informació

Documentació

Dubtes?

contacta amb nosaltres

 

D'acord amb el que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), us informem que les dades consignades en aquests camps seran incorporades al fitxer GESTOR D'EXPEDIENTS, creat per l'Empresa Teampartners SL amb la finalitat de gestionar la vostra sol·licitud, així com mantenir-vos informats sobre els serveis que puguin ser d'interès. Amb l'acceptació d'aquest permís atorgueu el vostre consentiment al tractament de les dades. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la Llei, us podreu adreçar a Teampartners, presencialment, o per correu ordinari indicant 'Ref. Protecció de dades' o bé per correu electrònic a teampartners@teampartners.net