Activitats

Famílies, escola i salut

Activitats de running, zumba i pilates-ioga per a les mares i pares de l'Escola Catalunya de Sant Cugat del Vallès llegir més

Espai:
Escola Catalunya
Població:
Sant Cugat del Vallès
Dates:
Pendent
Nascuts entre:
1920 i 2002 (inclosos)

Inscripcions

Famílies, escola i salut

FES

Data inici

01/10/2019

Data fi

31/05/2020

Nascuts entre

1920 i 2002

El programa està pensat i disenyat per les famílies de l’escola Catalunya on podran realitzar i gaudir dins d’un entorn conegut (escola i voltants) d’activitat física de diferent tipologia: RUNNING&ENTRENAMENT FUNCIONAL, SPORTDANCE, PILATES – IOGA.

Inscripció no disponible

El periode d'inscripció és de 10/10/2019 a 01/05/2020.

Descripció

Descripció

Es podrà gaudir de qualsevol de les següents activitats durant la setmana.
Els horaris són els següents:
  • Dimarts de 20 a 21h running&entrenament funcional: lloc de quedada hall de l’escola.
  • Dimecres de 20 a 21h Pilates – Ioga: aula de música
  • Dijous de 20 a 21h Esport Dance: aula de música

Running & entrenament funcional

Sessió de condicionament físic i tècnic centrat en la carrera contínua, tant en asfalt com en muntanya. Es complementa amb exercicis de força i resistència tot implicant els sistemes propioceptius i coordinatius dels segments corporals, estiraments i relaxació formen part de la sessió.

Sportdance

A través de la música es pretén desenvolupar i enfortir la musculatura mitjançant moviments de ball de diferents estils.

Pilates – Ioga

Pilates- Ioga és una activitat que combina ambdues pràctiques. Es busca el control constant de la ment i cos. Buscant l'equilibri i unitat entre els dos. El mètode es basa en el desenvolupament de la musculatura interna per mantenir l'equilibri del cos i donar estabilitat i fermesa de la columna vertebral. és complementarà amb la unió cos i ment mitjançant estiraments i posicions anomenades assanas que potencien la flexibilitat i la longevitat.

Més informacióDocumentació

Dubtes?

contacta amb nosaltres

 

D'acord amb el que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), us informem que les dades consignades en aquests camps seran incorporades al fitxer GESTOR D'EXPEDIENTS, creat per l'Empresa Teampartners SL amb la finalitat de gestionar la vostra sol·licitud, així com mantenir-vos informats sobre els serveis que puguin ser d'interès. Amb l'acceptació d'aquest permís atorgueu el vostre consentiment al tractament de les dades. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la Llei, us podreu adreçar a Teampartners, presencialment, o per correu ordinari indicant 'Ref. Protecció de dades' o bé per correu electrònic a teampartners@teampartners.net