Activitats

Iniciació al Hip-Hop- Escola Pau Casals 20-21

Activitat pensada per a nens/es amb ganes de descobrir noves coreografies que ajudin a desenvolupar les habilitats corporals i de coordinació al ritme de la música. A més, també té un efecte emocional positiu que millorar l'autoestima, seguretat en si mateix, alliberació d’estrès, energia vital, etc. llegir més

Espai:
Escola Pau Casals
Població:
Rubí
Dates:
Curs 2020-2021
Nascuts entre:
2013 i 2017 (inclosos)

Inscripcions

Iniciació al Hip-Hop- Escola Pau Casals 20-21

Dimarts (p4 a 3r de primària)

Data inici

05/10/2020

Data fi

21/06/2021

Nascuts entre

2013 i 2017

Activitat els dijous de 16.45h a 17.45h. Oberta per nens i nenes de p4 a 3r de primària. Es prega puntualitat en l'entrada i recollida dels infants. Els nens i nenes hauran de venir amb roba esportiva i calçat adequat.

Descripció

Descripció

El Hip-Hop es caracteritza per ser un tipus de ball molt rítmic i a on conflueixen les habilitats musicals i les habilitats físiques. A través d’aquesta activitat també es treballen diversos valors com l’acceptació d’un mateix i del grup, el companyonia i la perseverança.
Al llarg del temps ha esdevingut un estil de ball que té un gran arrelament social, especialment entre els joves, que han transformat les seves arrels i l’han convertit en una manifestació esportiva sense fronteres. Es treballaran moviments bàsics del Hip-Hop amb muntatge de coreografies.

Més informació

Objectius especifics:

  • Estimular les capacitats coordinatives.Potenciar l’expressió corporal i el sentit del ritme.
  • Conèixer els passos i moviments bàsics.
  • Iniciar l’alumnat en el muntatge de coreografies

Documentació

Dubtes?

contacta amb nosaltres

 

D'acord amb el que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), us informem que les dades consignades en aquests camps seran incorporades al fitxer GESTOR D'EXPEDIENTS, creat per l'Empresa Teampartners SL amb la finalitat de gestionar la vostra sol·licitud, així com mantenir-vos informats sobre els serveis que puguin ser d'interès. Amb l'acceptació d'aquest permís atorgueu el vostre consentiment al tractament de les dades. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la Llei, us podreu adreçar a Teampartners, presencialment, o per correu ordinari indicant 'Ref. Protecció de dades' o bé per correu electrònic a teampartners@teampartners.net