Activitats

Iniciació Esportiva- Escola Pau Casals

Activitat dirigida i pensada per a nens/es amb la finalitat d’enriquir i ampliar el seu bagatge motriu, permetent així, una bona consolidació d'aquestes i millor aprenentatge de les habilitats específiques (esports). Importància també a fomentar l'autonomia. llegir més

Espai:
Escola Pau Casals
Població:
Rubí
Dates:
A partir del 1 de octubre
Preu des de:
1h/set Trimestral (16,50€/mes)
Matrícula:
Gratuïta
Edats:
De 4 a 8

Inscripcions

Descripció

Descripció

Iniciació esportiva, és una activitat que té com a finalitat enriquir les habilitats bàsiques, de manera que els/les nens/es tinguin una base motriu sobre la qual desenvolupar les habilitats específiques (els esports)
Les sessions estaran basades en el desenvolupament d’aquestes activitats: marxa, punteria, salts, botar, xutar, coordinació, auto desplaçament, llençar, agafar o rebre..
Al llarg del curs es treballaran les diferents habilitats específiques mitjançant circuits o jocs. A més a més, anirem descobrint les normes bàsiques dels diferents esports a través del joc.

Objectius específics
 • Aprendre les tècniques i tàctiques bàsiques de la modalitat/s esportiva/es.
 • Experimentar i desenvolupar habilitats específiques.
 • Potenciar l’autonomia del participant.
 • Descobrir les peculiaritats de cada esport.

Més informació

Documentació

  Dubtes?

  contacta amb nosaltres

   

  D'acord amb el que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), us informem que les dades consignades en aquests camps seran incorporades al fitxer GESTOR D'EXPEDIENTS, creat per l'Empresa Teampartners SL amb la finalitat de gestionar la vostra sol·licitud, així com mantenir-vos informats sobre els serveis que puguin ser d'interès. Amb l'acceptació d'aquest permís atorgueu el vostre consentiment al tractament de les dades. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la Llei, us podreu adreçar a Teampartners, presencialment, o per correu ordinari indicant 'Ref. Protecció de dades' o bé per correu electrònic a teampartners@teampartners.net