Activitats

Karate-Santa Isabel 22-23

Activitat on desenvoluparan habilitats basades en el domini de l'espai, la lateralitat, control del propi cos, coordinació, velocitat de reacció, etc. També afegir que són esports on, entre d'altres, la disciplina, el respecte o autocontrol estan sempre presents. llegir més

Espai:
Escola Santa Isabel (Liceu Politècnic)
Població:
Sant Cugat del Vallès
Dates:
Curs 22-23
Nascuts entre:
2011 i 2016 (inclosos)

Inscripcions

Descripció

Descripció

Objectius
  • Aprendre les tècniques bàsiques de la modalitat esportiva. 
  • Conèixer les normes bàsiques.
  • Afavorir la confiança i la seguretat en sí mateix fet que ajudarà al nen/a la nena a sentir-se més segur de les seves possibilitats davant de diferents situacions de la vida quotidiana.
  • Millorar la forma física, oferint al cos resistència, increment d’energia, estímuls, flexibilitat, reflexes i motricitat.

Per donar-te de baixa de l'activitat s'ha de fer mitjançant el correu electrònic ahernandez@teamparnets.net abans del 25 del mes en curs per donar-te de baixa pel mes següent.

Més informació

Documentació

Dubtes?

contacta amb nosaltres

 

D'acord amb el que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), us informem que les dades consignades en aquests camps seran incorporades al fitxer GESTOR D'EXPEDIENTS, creat per l'Empresa Teampartners SL amb la finalitat de gestionar la vostra sol·licitud, així com mantenir-vos informats sobre els serveis que puguin ser d'interès. Amb l'acceptació d'aquest permís atorgueu el vostre consentiment al tractament de les dades. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la Llei, us podreu adreçar a Teampartners, presencialment, o per correu ordinari indicant 'Ref. Protecció de dades' o bé per correu electrònic a teampartners@teampartners.net