Activitats

Multiesport- Escola Pau Casals 20-21

Els objectius d'aquesta activitat és donar a conèixer aprendre la tècnica i les normes bàsiques dels esports que s'ofereixen. es treballaran tant esports individuals, com esports col·lectius. llegir més

Espai:
Escola Pau Casals
Població:
Rubí
Dates:
Temporada 20-21
Nascuts entre:
2015 i 2017 (inclosos)

Inscripcions

Descripció

Descripció

Objectus d'aquesta activitat:
  • Treballar hàbits saludables dins de la pràctica esportiva, instaurant l’activitat física dins de la vida quotidiana dels alumnes.
  • Remarcar la realització de la pràctica esportiva com una activitat recreativa en la qual l’infant troba un espai on gaudeix i s’hi sent a gust.
  • Adquirir unes habilitats motrius que li permetin a l’alumne desenvolupar-se correctament dins de les diferents activitats que se li plantegen al llarg del curs.
  • Crear un espai de comunicació, cooperació i solidaritat amb la  esta de participants de l’activitat.

Més informació

Documentació

Dubtes?

contacta amb nosaltres

 

D'acord amb el que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), us informem que les dades consignades en aquests camps seran incorporades al fitxer GESTOR D'EXPEDIENTS, creat per l'Empresa Teampartners SL amb la finalitat de gestionar la vostra sol·licitud, així com mantenir-vos informats sobre els serveis que puguin ser d'interès. Amb l'acceptació d'aquest permís atorgueu el vostre consentiment al tractament de les dades. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la Llei, us podreu adreçar a Teampartners, presencialment, o per correu ordinari indicant 'Ref. Protecció de dades' o bé per correu electrònic a teampartners@teampartners.net