Activitats

Patinatge- Escola Pau Casals 20-21

Patinatge és un esport que augmenta la coordinació, l’equilibri, el sentit espaial i els reflexos, per això, contribueix molt positivament al desenvolupament motriu. llegir més

Espai:
Escola Pau Casals
Població:
Rubí
Dates:
Temporada 20-21
Nascuts entre:
2010 i 2014 (inclosos)

Inscripcions

Descripció

Descripció

Patinatge és un esport que augmenta la coordinació, l’equilibri, el sentit espaial i els reflexos, per això, contribueix molt positivament al desenvolupament motriu.
Mitjançant la realització d’exercicis tècnics i, de forma més dinàmica, jocs tradicionals, s’assoliran les diferents tècniques del patinatge. També es fomentarà la cooperació i el treball en equip.
Els patins són l’eina fonamental, patins en línia o artístics (dues rodes davant i dues darrera). És opcional la utilització de proteccions (colzeres, genolleres, etc.). també és important que la roba per realitzar l’activitat sigui esportiva o elàstica, de forma que els permeti mobilitat.

Més informació

Mitjançant la realització d’exercicis tècnics i, de forma més dinàmica, jocs tradicionals, s’assoliran les diferents tècniques del patinatge. També es fomentarà la cooperació i el treball en equip.
És opcional la utilització de proteccions (colzeres, genolleres, etc.). també és important que la roba per realitzar l’activitat sigui esportiva o elàstica, de forma que els permeti mobilitat.

Documentació

Dubtes?

contacta amb nosaltres

 

D'acord amb el que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), us informem que les dades consignades en aquests camps seran incorporades al fitxer GESTOR D'EXPEDIENTS, creat per l'Empresa Teampartners SL amb la finalitat de gestionar la vostra sol·licitud, així com mantenir-vos informats sobre els serveis que puguin ser d'interès. Amb l'acceptació d'aquest permís atorgueu el vostre consentiment al tractament de les dades. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la Llei, us podreu adreçar a Teampartners, presencialment, o per correu ordinari indicant 'Ref. Protecció de dades' o bé per correu electrònic a teampartners@teampartners.net