Activitats

Taekwondo- Escola Pau Casals 20-21

Activitat pensada per a nens/es on desenvoluparan habilitats basades en el domini de l'espai, la lateralitat, control del propi cos, reflexos motrius, etc. També afegir que són esports on, entre d'altres, la disciplina, el respecte o autocontrol estan sempre presents. llegir més

Espai:
Escola Pau Casals
Població:
Rubí
Dates:
Temporada 20-21
Nascuts entre:
2010 i 2015 (inclosos)

Inscripcions

Descripció

Descripció

El taekwondo es basa en el desenvolupant bàsicament habilitats basades en el domini de l’espai, la lateralitat, i el control del propi cos per poder aconseguir la disciplina i el domini tècnic adequat. En les arts marcials es treballa principalment la disciplina, el respecte o autocontrol.

Objectius
  • Aprendre les tècniques bàsiques de la modalitat esportiva.
  • Conèixer les normes bàsiques.
  • Afavorir la confiança i la seguretat en sí mateix fet que ajudarà al nen/a la nena a sentir-se més segur de les seves possibilitats davant de diferents situacions de la vida quotidiana.
  • Millorar la forma física, oferint al cos resistència, increment d’energia, estímuls, flexibilitat, reflexes i motricitat.

Més informació

Documentació

Dubtes?

contacta amb nosaltres

 

D'acord amb el que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), us informem que les dades consignades en aquests camps seran incorporades al fitxer GESTOR D'EXPEDIENTS, creat per l'Empresa Teampartners SL amb la finalitat de gestionar la vostra sol·licitud, així com mantenir-vos informats sobre els serveis que puguin ser d'interès. Amb l'acceptació d'aquest permís atorgueu el vostre consentiment al tractament de les dades. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la Llei, us podreu adreçar a Teampartners, presencialment, o per correu ordinari indicant 'Ref. Protecció de dades' o bé per correu electrònic a teampartners@teampartners.net