Activitats

Zombie Adventure

Es tracta d'una activitat d'orientació on mitjançant d'un plànol, els participants hauran de localitzar fites i tornar al punt central, tot intentant no ser agafats pels ZOMBIES que estaran per la zona. Registra't com usuari individual. llegir més

Espai:
Parc Ramon Barnils
Població:
Sant Cugat del Vallès
Dates:
Pendent
Nascuts entre:
1920 i 2007 (inclosos)

Inscripcions

Zombie Adventure

Inscripció Zombie Adventure. Registra't com usuari individual.

Data inici

15/06/2021

Data fi

15/06/2021

Nascuts entre

1920 i 2007

Inclou inscripció a la Zombie Adventure i 1 enrada de cine del Santcugat Fantàstic. REGISTRA'T COM USUARI INDIVIDUAL

Inscripció no disponible

El periode d'inscripció és de 30/05/2021 a 20/09/2021.

Descripció

Descripció

Descripció de la jornada

19:00 a 22:00h Maquillatge al Parc Ramon Barnils.
Maquillat com un zombie per passar desapercebut entre l’horda de morts vivents. Fins que no comencin les proves aprèn a camuflar-te entre els zombies amb els líders de la resistència.
21:00 a 23:00h Circuit d’orientació al Parc Ramon Barnils
A la cursa d’orientació aconseguiràs els ingredients de la fórmula per l’antídot. Et faran falta tots però vigila que hi ha morts vivents per la zona... Estigues ben atent a les instruccions i el mapa.
21:00 a 23:00h Cursa d’obstacles al Parc de l’Arboretum
Si ja tens tots els ingredients només cal que arribis a la zona segura on t’espera l’equip de científics t’administraran la dosi necessària per salvar la teva vida. No serà fàcil el camí està ple d’obstacles... I zombies! 
22:00h Cinema a la fresca a l’Escola de Música
Si estàs viu i no el zombies no t’han cruspit el cervell acabarem la nit amb una pel•lícula de terror i sang a la fresca. Framed, rodada íntegrament a Sant Cugat, barreja les noves tecnologies amb assassinats en directe a través d’una videoaplicació. Terror viral!!

Edats dels participants:
Les activitats estan destinades a nens i nenes a partir de 12 anys fins a adults.
La pel•lícula del cinema a la fresca està recomanada a partir dels 18 anys.

REGISTRA'T COM USUARI INDIVIDUAL!!!!

Més informació

L’any 303, durant el domini de l’emperador romà Dioclecià va haver-hi una ferotge persecució dels cristians que habitaven la vall de Gausac i les rodalies de Barcino. Entre d’altres es van produir els martiris de Sant Medir i Santa Eulàlia, patrons de Sant Cugat i Barcelona respectivament.
1715 anys més tard, l’any 2018, una empresa constructora d’un ric empresari multinacional ha estat fent pràctiques il•legals de fracking al Vallès Occidental i el Barcelonès. El moviment de terres ha vingut acompanyat del vessament d’agents químics que han provocat un desagradable efecte secundari.
L’experiment ha sortit malament... La reacció dels líquids químics amb diverses fosses comunes de l’època romana han provocat un aixecament de morts vivents a la zona de Torre Negre. Encapçalats per Zant Medir i Zanta Eulàlia, una horda de zombies s’acosta a Sant Cugat i són agressius.
Per sort, un equip de científics de la UPC i el Sincrotró ALBA han aconseguit un antídot que garanteix la immunitat de la infecció que propaguen els zombies. Els ingredients, però, no estan a l’abast de tothom. Per elaborar fórmula definitiva caldrà trobar tots els elements del beuratge, barrejar-los i finalment beure’s l’antídot.

Documentació

Dubtes?

contacta amb nosaltres

 

D'acord amb el que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), us informem que les dades consignades en aquests camps seran incorporades al fitxer GESTOR D'EXPEDIENTS, creat per l'Empresa Teampartners SL amb la finalitat de gestionar la vostra sol·licitud, així com mantenir-vos informats sobre els serveis que puguin ser d'interès. Amb l'acceptació d'aquest permís atorgueu el vostre consentiment al tractament de les dades. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la Llei, us podreu adreçar a Teampartners, presencialment, o per correu ordinari indicant 'Ref. Protecció de dades' o bé per correu electrònic a teampartners@teampartners.net