Política de privacitat

  • Inici
  • Política de privacitat

Política de privacitat

A través d'aquest lloc web no es recullen dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement, ni se cedeixen a tercers.

Amb la finalitat d'oferir el millor servei i amb l'objecte de facilitar l'ús, s'analitzen el nombre de pàgines visitades, el nombre de visites, així com l'activitat dels visitants i la seva freqüència d'utilització. A aquests efectes, Teampartners, S.L. utilitza la informació estadística elaborada pel Proveïdor de Serveis d'Internet.

Teampartners, S.L. no utilitza cookies per recollir informació dels usuaris, ni registra les adreces IP d'accés. Únicament s'utilitzen galetes pròpies, de sessió, amb finalitat tècnica (aquelles que permeten a l'usuari la navegació a través del lloc web i la utilització de les diferents opcions i serveis que en ella existeixen).

El portal del qual és titular Teampartners, S.L. conté enllaços a llocs web de tercers, les polítiques de privacitat són alienes a la de Teampartners, S.L. En accedir a aquests llocs web vostè pot decidir si accepta les seves polítiques de privacitat i de cookies. Amb caràcter general, si navega per internet vostè pot acceptar o rebutjar les galetes de tercers des de les opcions de configuració del seu navegador.

En compliment del que preveu l'article 5 de la LOPD, s'informa que les dades de caràcter personal que es recapten directament de l'usuari a través dels diferents recursos disponibles al portal, seran tractades de forma confidencial i quedaran incorporades als respectius fitxers dels quals és responsable Teampartners, S.L, amb les finalitats que es detallen en el Registre General de Protecció de Dades no sent utilitzats per a finalitats incompatibles amb aquestes. Les dades demanades podran ser cedides en els casos previstos, per a cada fitxer, en l'esmentat Registre.

Els afectats poden exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant Teampartners, S.L., mitjançant escrit dirigit a la seva oficina central a Plaça Pep Ventura, Local 5, 08172 de Sant Cugat del Vallès a Barcelona.